SBB on vastuullinen, pitkäaikainen kiinteistönomistaja ja vuokranantaja. Haluamme toimia vastuullisesti ja edistää kestävää kehitystä sekä kasvua tulevaisuudessakin. Haluamme toimittajiamme koskevilla käytännesäännöillä sekä kestävän kehityksen säännöstöllä varmistaa, että teemme yhteistyötä toimittajiemme ja kumppaneidemme kanssa kestävän kehityksen edistämiseksi eettisellä tavalla. Näin ollen meille on tärkeää, että toimittajanamme vahvistat ja hyväksyt niin toimittajiamme koskevan kestävän kehityksen säännöstön, kuin toimittajiamme koskevat käytännesäännöt.

Vahvistus siitä, että olet lukenut nämä asiakirjat, voidaan lähettää alla olevan lomakkeen kautta.

Napsauta tästä saadaksesi lisätietoja siitä, miten SBB käsittelee henkilötietojasi.

Jos sinulla on kysyttävää asiakirjoista, lukemisen vahvistamisesta, siitä kuinka käsittelemme henkilötietojasi tai muista asioista, olethan yhteydessä SBB:n yhteyshenkilöösi.

VAHVISTUS

Vahvistamme täten, että olemme SBB:n toimittajana lukeneet, ymmärtäneet, hyväksyneet ja tulemme noudattamaan SBB:n  toimittajia koskevia käytännesääntöjä sekä ja kestävän kehityksen säännöstöä.

Ymmärrämme, että nämä asiakirjat koskevat meitä kaikilla markkinoilla ja toimialueilla joissa suoritamme operaatioita SBB:n kanssa, epäsuorasti edustamme sitä tai työskentelemme sen hyväksi. Hyväksymme, että näitä asiakirjoja on pidettävä olennaisena osana sopimuksestamme SBB:n kanssa.