Kiinteistösijoitusyhtiö Samhällsbyggnadsbolaget i Norden AB on hankkinut WasaGroup Fund Oy:ltä yhdeksän kiinteistökohdetta, joihin kuuluvat muun muassa Jyväskylän Alkio-opisto sekä Sievin hyvinvointikeskus. Yhteistyö julkisen sektorin kanssa vahvistaa SBB:n asemaa suomalaisten kuntien pitkäaikaisena kumppanina. Lisäksi yhtiö on ostanut kuluneen kuukauden aikana kolme hoivakiinteistöä pitkillä vuokrasopimuksilla yksityisiltä palveluntuottajilta.

Haluamme tukea kuntia ja valtiota panoksellamme yhteiskuntakiinteistöinfrastruktuurimarkkinassa ja tämä on seuraava askel kohti entistä vahvempia kumppanuuksia. Teemme aktiivisesti kauppoja niin yksittäisistä kohteista kuin salkuista tässä markkinassa, ja nämä kohteet ovat oiva lisä Suomen kiinteistöportfolioomme”, sanoo SBB Finlandin Päivi Loukusa-Virta.

Suomi on yksi SBB:n päämarkkinoista ja yhtiö uskoo asiantuntijuutensa luovan merkittävää arvoa koko julkiselle sektorille.

Lisätietoja:

Päivi Loukusa-Virta, Investment Director, Samhällsbyggnadsbolaget i Norden AB, +358 40 7784 276, paivi.loukusa-virta@sbbnorden.fi