Samhällsbyggnadsbolaget i Nordenin (SBB) omistama kiinteistö uudistuu Tampereen Hatanpäällä. Kiinteistön 13 000 neliömetrin toimistotilat saneerataan moderneiksi ja muuntojoustaviksi, olosuhteiltaan laadukkaiksi toimitilaympäristöiksi. Toimistotilojen käyttäjiä tulevat olemaan muun muassa Verohallinto, Senaatti, Kesko sekä Pikante-ravintolat. Kohteessa on tilaa myös uusille vuokralaisille.

Uuden toimitilaympäristön palveluihin lukeutuu muiden muassa aulapalvelu, yhteiskäyttöiset neuvottelutilat, lounasravintola ja kuntosali. Lisäksi kiinteistön piha ja pysäköintihalli tarjoaa noin 400 pysäköintipaikkaa, mukaan lukien asiakaspysäköinnin. Kiinteistön kokonaisvaltaisen peruskorjaus- ja muutoshankkeen arvioidaan valmistuvan 30.11.2021.

SBB:lle on tärkeää olla mahdollistamassa suomalaisten kuntien ja kaupunkien sujuvaa arkea. Kasvavana kaupunkina Tampere tarvitsee investointeja riittäviin ja ajanmukaisiin toimitilaympäristöihin. On hienoa, että saamme olla vahvistamassa kaupungin elinvoimaisuutta ja kehittämässä moderneja puitteita alueen moninaisille organisaatioille”, sanoo SBB:n maajohtaja Arto Nummela.

Kiinteistö sijaitsee Tampereen ydinkeskustan tuntumassa ja sekä rautatieasema että linja-autoasema ovat kävelymatkan päässä. Myös kauppakeskus Ratinan ja Koskikeskuksen laajat palvelut löytyvät lähietäisyydeltä. Kohteelle haetaan LEED Gold -ympäristösertifiointia.

Uuden toimitilahankkeen kehittämisestä vastaa Mrec Investment Management Oy ja arkkitehtisuunnittelu on Arkkitehtitoimisto Rosberg&Ikävalko Oy:n toteuttama. Rakennuttajana hankkeessa on Sitowise Oyj ja AW-Rakennus Oy toimii pääurakoitsijana.

Hankkeen verkkosivut:
https://36hatanpaa.fi

Lisätietoja:

Arto Nummela, Maajohtaja, Samhällsbyggnadsbolaget i Norden AB, +358 40 754 9728, arto.nummela@sbbnorden.fi