Johanna Pulkkinen on nimitetty controlleriksi Samhällsbyggnadsbolaget i Norden AB:n Suomen organisaatioon 18.1.2021 alkaen ja Emmi Usva analyytikoksi 1.1.2021 alkaen.

Johanna Pulkkinen siirtyy SBB:lle CBRE Finland Oy:n talousjohtajan tehtävästä. Johanna Pulkkisella on yli 20 vuoden kokemus erilaisista talousjohdon tehtävistä. CBRE:n lisäksi hän on työskennellyt controllerin tehtävissä Ricoh Finland Oy:ssä sekä liiketoimintayksikön päällikkönä Corbel Oy:ssä. Johanna on koulutukseltaan tradenomi ja hän viimeistelee parhaillaan MBA-tutkintoaan Laureaammattikorkeakoulussa.

Analyytikon tehtävään nimitetty Emmi Usva siirtyy toimeensa PwC Finland Oy:n palveluksesta, jossa hän toimi seniorianalyytikkona kiinteistösektoria palvelevassa tiimissä. Usvalla on yli 3 vuoden kokemus kiinteistöalalta. Ennen PwC:tä Emmi on työskennellyt mm. analyytikkona Aalto-yliopistokiinteistöt Oy:ssa. Emmillä on kiinteistötalouden maisterin tutkinto Aalto-yliopistosta.

Nimitykset seuraavat SBB:n kasvua Suomen markkinoilla, jota vauhditti entisestään vuoden 2020 lopussa toteutunut 222 miljoonan euron hoivaportfolion hankinta. Kyseinen transaktio oli kaikkien aikojen suurin hoivakiinteistötransaktio Suomessa. Transaktion myötä SBB:n Suomen portfolion kokonaisarvo on miltei 900 miljoonaa euroa.

Minulla on ilo toivottaa kaksi omien alojensa tunnustettua asiantuntijaa, Emmin ja Johannan, kehittyvään tiimiimme. Olemme sitoutuneet pohjoismaiseen markkinaan ja nämä rekrytoinnit vahvistavat pitkän aikavälin sitoumustamme Suomessa. Olemme erittäin iloisia keskusteluyhteyksistä, jotka olemme luoneet Suomen valtion ja kuntien kanssa. Uskon vahvasti, että voimme luoda näille arvoa tarjoamamme tarpeellisen infrastruktuurin ja alan asiantuntemuksen kautta. Suomi on yksi SBB:n päämarkkinoista ja viimeisten vuosien aikana olemme keskittyneet kasvattamaan kiinteistöportfoliotamme Suomessa pienen tiimiimme kanssa. Olemme onnistuneet luomaan vahvan jalansijan Suomen muuttuvassa yhteiskuntakiinteistöinfrastruktuurimarkkinassa. Vahvistamme nyt organisaatiotamme kasvun tueksi.” – kertoo SBB Suomen maajohtaja Arto Nummela.

Tuoreiden nimitysten lisäksi SBB:n Suomen organisaatiossa työskentelevät sijoitusjohtaja Päivi Loukusa- Virta, kiinteistöjohtaja Mikko Heiska sekä kiinteistökoordinaattori Meri Toivonen.

Lisätietojen osalta, olethan yhteydessä: Maajohtaja Arto Nummela, Samhällsbyggnadsbolaget i Norden AB, +358 40 754 9728, arto.nummela@sbbnorden.fi

Samhällsbyggnadsbolaget i Norden AB:n (SBB) missio on olla luotettava kumppani julkiselle sektorille Pohjoismaissa, toimien pitkäaikaisena omistajana joka kehittää, hallinnoi ja rakentaa yhteiskunnallisia kiinteistöjä. SBB:n vahva sitoutuminen yhteisöjen tukemiseen ja sosiaaliseen vastuullisuuteen on tehnyt yhtiöstä houkuttelevan pitkäaikaisen kumppanin kunnille ja muille sidosryhmille. Vuonna 2018 SBB palkittiin Vuoden kiinteistöyhtiö -palkinnolla. Suomessa SBB omistaa yli 170 kiinteistöä.