SBB:n organisaatio vahvistui kesäkuun alussa, kun Riku Koskelainen otti vastuun teknisen ylläpidon johtamisesta Tampereelta käsin, koko Suomea palvellen.

Ennen paluumuuttoa Tampereelle Riku Koskelainen asui pitkään Helsingissä ja työskenteli vastaavissa tehtävissä Colliers Finland Oy:ssä. Teknisen manageerauksen lisäksi hän on työskennellyt aiemmin myös hallinnollisen rakennuttamisen tehtävissä.

SBB:n tiimiin Koskelainen tuo vankan rakennusalan kokemuksen lisäksi myös monipuolista teknillistä osaamista. Tradenomitutkinnon lisäksi Koskelainen on hankkinut lisäkoulutusta Kiinkon ja Rastorin koulutustarjonnan kautta. Blekingen teknillisessä korkeakoulussa Ruotsissa hän puolestaan syventyi kestävän kehityksen kokonaisuuteen.

Aloitan innolla uudessa työssäni, ja erityisesti haluan rakentaa kestävää yhteistyötä, pitkällä tähtäimellä, laajan sidosryhmä- ja yhteistyökumppaniverkoston kanssa. Tavoitteeni on alusta lähtien luoda vahva pohja avoimelle kommunikaatiolle, Riku Koskelainen sanoo.

Nimityksen myötä SBB avasi uuden toimipisteen Tampereella sijaitsevaan Mediapolikseen. SBB:n tiimin jäsenistä Tampereella työskentelee nyt vakituisesti kaksi henkilöä.

 

Lisätietoja:

Riku Koskelainen
Property Manager, Samhällsbyggnadsbolaget i Norden AB
+358 40 531 5878, riku.koskelainen@sbbnorden.fi