Marko Määttä on nimitetty Project and Development Manageriksi Samhällsbyggnadsbolaget i Norden AB:n Suomen organisaatioon 3.5.2021 alkaen.

Marko Määttä siirtyy SBB:lle NREP:lta, jossa hän työskenteli monipuolisissa kiinteistökehitystehtävissä yli kymmenen vuoden ajan. Tätä ennen hän toimi Lidl Suomen ja Bauhaus-kiinteistöjen rakennuttamistehtävissä.

Määttä edustaa kansainvälistä näkemystä ja vankkaa 25 vuoden rakennus- ja kiinteistöalan osaamista. Määtällä on myös kotimaista ja kansainvälistä kokemusta rakennustuotannosta, sekä uudisrakentamisen että peruskorjaamisen osalta. Määttä on koulutukseltaan rakennustekniikan diplomi-insinööri.

”Organisaatiomme vahvistuu nyt vauhdilla ja on hienoa saada Markon laaja-alainen asiantuntijuus osaksi Suomen tiimiämme. Hänen kokemuksensa antaa erinomaiset edellytykset jatkaa kiinteistöjen parissa SBB:llä. Suomi on yksi SBB:n päämarkkinoista ja laajentuva portfoliomme vaatii tuekseen osaavia ammattilaisia. Uskon, että Marko tuo kaivattua näkemystä, kuinka voimme kehittää toimintaamme sekä vahvistaa asemaamme suomalaisten kuntien luotettavana ja pitkäaikaisena kumppanina”, sanoo SBB Suomen maajohtaja Arto Nummela.

Lisätietoja:

Arto Nummela
Maajohtaja, Samhällsbyggnadsbolaget i Norden AB
+358 40 754 9728, arto.nummela@sbbnorden.fi